kolmapäev, aprill 24

Tibude lugemise aeg

Ootuse aeg on möödas. Sel kevadel on aeg hakata tibusid (loe: lambaid) lugema. Kui oli veel ootamise aeg, siis sai palju internetis kolatud ja inspiratsiooni kogutud, et mida kõike on poodides saada, mida kõike on inimesed dekoreerimiseks kasutanud, mida praktilist on emad oma lastele meisterdanud. Ja seda materjali ja fantaasiat on lõputult - printsessidest allveelaevakaptenite häärberiteni välja. Toad nagu lossid. Minu maitse on palju tagasihoidlikum ja piirdub ruumist lähtuvalt pisikese pesa kaunistamisega.
Üks silma jäänud ese oli võrevoodi ääre pehmendus, mis on praktiline ka päikesevalguse varjutamisel. Leidsin enda meelest ka ideaalse riideriba - mida veel paremat tahta, kui magama minnes lambaid lugeda. Ja kui villapallid ära tüütavad, siis teisil pool on Muumid - vaheldust peab olema!

3 pääses löögile:

Kadri ütles ...

Like! Like! Väga armas! Sa ikka supper meisterdaja! :)

Anonüümne ütles ...

Väga lahe! Mida Sa sisuks kasutasid sinna? Mul tšikk hakkab varsti mööda voodit ringi roomama (esimese hooga selili vist) ja peaks ka vähe pehmendustele mõtlema...

mariann ütles ...

Sisuks on paksem mahuline vatiin. Panin selle kahekordselt ja teppisin mõnest kohast, et sisu oleks stabiilne (et saaks vajadusel pesta), aga et välimus jääks pehme ja õhuline.

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena