teisipäev, juuni 18

Aprillimeenutused

Vahepeal on olnud nii palju soojust. Soojust südames ja paljudes teisteski südametes. Ilm on olnud soe. Õhk  on olnud õnnest ja emotsioonidest ning kevade kiirest saabumisrõõmust paks.

Meenutagem siiski aprilli. Aasta 2013 aprill oli külmem kui tavaliselt harjunud oleme ja kevad ei tahtnud kuidagi end ilmutada. Poole kuu peal ei olnud veel rohi roheline ega puud lehtes. Niisiis, tegin endale ajaviiteks aprillijalutuskäikudeks punase bareti ja salli. Sall ei olnud esialgu plaanis, aga kuna mul ei olnud õrna aimugi, kui palju kulub lõnga bareti heegeldamiseks, siis ostsin rohkem ning sain ka salli. Oma rumalusel vahel ka kasud sees ;)


Barett on lihtne ringheegeldus sissepoole keeratud servaga. Salli kudusin õhulise mustriga ja ühele küljele proovisin pusida kevadele sobiliku tulbiõie. Ääred on heegeldatud pitsiliseks. Kuna sall ei saanud väga pikk leiutasin sellele ka sobiliku kinnise, et saab vastavalt vajadusele kaela või õlgadele sättida ning kinnitada. Kinnis on suurest ilu-haaknõelast ja pärlitest.


Kuna aga kevad jäi lühikeseks ja kuum suvi tuli kiirelt, siis kanda jõudsin komplekti vaid paaril korral. Eks jääb sügist ootama. Suvel ei ole nii kui nii aega käsitööga suurel määral tegeleda. (Ja pean tunnistama, et olen hetkel sattunud rohkem lugemishimu küüsi ning kõik vabad hetked olen nina raamatus!)




0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena