kolmapäev, detsember 4

Lapiseelik

Juba septembri keskpaigas valminud seelik sai alles novembris pildile ja detsembris blogisse, sest kiirustamisel on omad tagajärjed ning nii ei jõudnud ma seelikut ise päris õigeks ajaks valmis. Kuigi ma soovisin teha üllatust :( Kuid see-eest sai omanik paanide järjestuse ise valida. Nimelt juhtus see, et üks paan tuli ära pesta, mis tähendas, et pesta tuli kõik, et kokkutõmbumisviga vältida. Aga ema abiga sai seelik ikkagi sünnipäevanädalal valmis.

Siilud on juba tuttavatest varudest ning selle seeliku puhul tegin ma oma esimese lõike Eveli Kauri "Käsitööpäeviku" järgi. Täitsa toimiv lõige ka siis, kui mõõdud saad telefoni teel ja last ennast näed alles siis, kui siilud juba kokkuõmmeldud. Muster siis selliselt, et igal paanil on 6 siilu. 5 ühesugust ja üks erinev. Igal paanil on siilud ühe võrra nihkes. Seelik PIDI tulema sinine, sest see on piiga lemmikvärv (uskumatu, et selles osas oleme sarnased, ka minul oli sinisehullus, kuid põhikooli lõpus, mitte alguses - ikkagi õed :).

Emale jäi luku kinniõmblemine ja kantimine. Tegelikkuses oli lõikele mõeldud ka taskud ning ma isegi tegin need, kuid selgus, et paraku sellele kirjule seelikule need ei sobi ning jäid seekord kasutamata.

Palju õnne väike õde!

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena