teisipäev, september 1

Head kooliaasta algust t(m)eile kõigile!

Kellele seitsmes, kellele esimene, kellele üheksateistkümnes kooliaasta algus :P

Tähistatud on sedasorti päevi meie peres ikka. Sel korral siis suure ühise perena. Tegin üht oma lemmikut - Pavlova torti - eestistasin laimi astelpajuks ja nautisime kohviga. Kui paljudel on september EI ALKOHOLILE kuu, siis minul sedapuhku EI NISULE kuu. Taas on langenud allergia tunnused kokku suure saiasöömisega. Teen puhastuskuu ja vaatan, kas ilmingud taanduvad. Loodan püsida rajal. (juba täna, esimesel septembril ei suutnud ma külapoest nisuta leiba leida, paar päeva ei leivale, pean riisipalukestega leppima)

Tagasi kooli juurde. Seitsmendikuks on siis minu õeraas, kes terve suve vapralt talunud minu kirge tema pikki juukseid punuda. Üks suvine katsetus siis selline. Täna hommikul oli vaja vaid kammi ja lakki, punuvaid sõrmi ei lastud juustesse. Küll sain silmi toonida. Mõned plussid siis veel lähestikku elamisel ;)





Esimest korda kutsekooli astume meie abikaasaga ja minul siis seisab ees 19nes aasta tarkust taga nõudma minna :P Uhke tunne jälle aabits kaenlas uude koolimajja siseneda. Mis sest kõigest saab ja kas meist saavad Lambakasvatusspetsialistid, seda näitab tulevik. Õhin on sees!



1 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena