kolmapäev, märts 9

Uus algus

Kas ei ole uus algus tabav pealkiri aasta esimesele postitusele? Jättes siinkohal arvesse võtmata, et täna on juba 9. märts. Homsest hakkab mul ametlik puhkus enne järgmist suurt uut algust :P Luban nüüd uuesti sulejooksu käima vedada ja vanad võlad ning uued mõtted riburadapidi kirja panna!

Eile aga oli 8. märts ja naistepäev. Päev enne juhtisin oma abikaasa tähelepanu liginevale tähtpäevale, et see liialt suure üllatusena ei saabuks, ja ütlesin ka, et ei ole vaja ei lilli ega kommikarpi, sest kuna tööl oli viimane päev, sain mõlemaid kuhjaga. Niisiis jätsime peenutsemise kõrvale ja naistepäevakink saabus ise.

Woilaa....
Esimesed talled 2016

Lambakasvatust õppivatele noortele oli see suur kingitus, ole sa siis naistepäeval mees või naine :) Utt on must nagu öö (pildil taustaks), kaksikud poiss ja tüdruk aga valged nagu meie tõujäärgi. Isalammas tegi oma tööd hästi - esimesed talled sündisid lühima võimaliku tiinuseajaga. Ja täna hommikul oli laudas ka järgmine voonake. Noorel mustal utel esimene must talleke.
Poegimisaeg on käes.
Üllatusi on oodata iga päev.
Suur uus algus meie karjalaudas.

Uus algus on ka lammastel laudas. Nad said paar nädalat tagasi endale uue suure laudaruumi ja vanast ruumist sai nüüd lastetuba, kuhu igapäevaselt uusi liikmeid oodata on. Areneme ja uueneme igapäevaga.


0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena