pühapäev, aprill 15

Randmesoojendajad

Nädalad kaovad ja kevad muudkui tugevndab oma mõju. Aknale ritta sätitud potimajandus on hakanud end ilmutama, vaid kibepipar ei ole nina välja pistnud, aga loodan, kastan ja ootan.

9.-15. aprill läksid rahvusvahelise muusikaalase konverentsi korraldamise, teostamise ja lõpetamise ning tantsimise tähe all. Päevad läksid ilma ise ilutegijaks olemiseta. Ei jõudnud eelmise nädala saavutusestki kirjutada. Pildil siis seda korda sõbranna sünnipäevakink. Mõnusad randmesoojendajad - tänaste kevadilmadega asendamatud... kinnas on justkui juba liiga palju, seetõttu käisin mina paljakäsi ja sain kurekindad... oleks pidanud ka endale sarnased poolkäpikud meisterdama. Aga ehk veel jõuan. Sünnipäeval paki avamise järel ütlesid kohalolijad, et tegu on nutitelefoni jaoks sobilike kinnastega - selle peale ma kodus ise ei tulnudki :D 
Tehnilised andmed: Lõngaks sama, millest eelmises postituses minu õlasoojendaja. Koeks pärlkude nn kananahk. Kaunistuseks heegelpits ääres ja heegeldatud lilled pärlisisuga keskel. Ka pöidlaauk on heegeldatud äärisega.

Loodan, et kandja käed on soojas ja kevadtuuled ei saa temale liiga teha. 
NB! Ilmastik on veel kaval ja petlik!

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena