teisipäev, mai 22

Kaua tehtud kaunikesed...

 Viimased kuu ja veidi enam ei ole ma suutnud ühtki postitust teha. Ent seda mitte seetõttu, et oleksin käed rüpes kevade saabumist nautinud, vaid hoopis vastupidi. On saanud nuputada, pabistada, planeerida, kombineerida, kleepida, voltida, lõigata ja kõige lõpuks tänasega kõik käest ära jagada. Jagajale jäid vaid pildid :P

Ühesõnaga linnukesed on saadetud teele ja suvel jõuavad kõik loodetavasti oma pesapaika - koos meiega meie tähtsat päeva tunnistama ja tunnustama. Mul on seda väga eriline täna siin kirja panna, sest just sellel kirjutamise tunnil saab Kuu & Mar´il täis 8 aastat külg-külje kõrval olemist. Ja mis trooniks seda õnnelikku aega vee paremini, kui seesinane postitus rõõmsast meisterdusajast.

Peale kaartide on saanud muudki sepistada/sepitseda, aga kõik nähtugu omal ajal ;) P.S.- meisterdamine on taevalik!!!

Vahepeal on saanud paaril korral ka maal kodukandis viibida, kuid ühtki pilti ei ole õnnestunud sealt jäädvustada. Kangelane - pimeloom aka lammas Köki ei ole karjaga harjunud ja on seetõttu 100% inimesest sõltuv. Üdini lemmikloom. Igal hommikul lastakse kõik teised avarale karjamaale, Köki aga leiab koha kodumurul mõnusat ristikut näksides, piiramas mõned aastad tagasi Muki kutsikate jaoks meisterdatud aed, millele isa nüüd rattad alla pannud on, et aedik mugavamalt liigutatav oleks. Tallest on saanud elus muruniiduk ja turismiobjekt meie õuel. Suhtleja on ta ka - kuuleb möödujaid ja annab kohe oma olemasolust märku. Tulge kõik teda vaatama!!!

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena