teisipäev, märts 20

Kaunist Kevadet!

Kaunist alanud Kevadet kõigile!

Nädalavahetusel käisid Kuuno vanemad meid põgusalt visiteerimas ja tõid külakostiks imehead Vändra meierei kohupiima. Mul tuli vastupandamatu kohupiimakoogi isu. Niisiis otsisin eile sobiva retsepti ja trenni joostes lugesin veel kaasalegi sõnad peale, et ärgu too kraami pintslisse pistku, sest sellest valmib pärast tantsuproovi kook. Ja valmiski, imelihtsalt!  Nisujahu asemel kasutasin odrajahu ja kirsside asemel maasikaid ;) Kui vaid saaks pildiga lõhnu edastada... Eile enne magamaminekuaega valminud küpsetis lõhnas maasikate järele nii tugevalt, et uni ei tahtnud kuidagi tulla. Ootasin juba kohe hommikut, et saaks kohvikõrvast proovida. Aga pea see hommik ei tulnudki ning kaasa tõi ta täna veel ka Kevade alguse, mistõttu oli pidusöök igati õigustatud!

Lambasõprade Klubile teadaanne: Talleke on tänaseks juba 3 ööd vapralt laudas elutsenud. Küll mitte teiste seas suures aias vaid omale korda tehtud väikeses latris, kuid igaljuhul kuuleb teisi ja saab ehk tunnetada, milline see tõelise lamba elu olema peaks. Raporteerija: Ema.

Vardaid klõbistan ka ikka igapäevaselt. Prismas oli lõngadele allahindlus, pidin poe pea tühjaks ostma - igale värvile oleks leidnud kasutust, aga kuna peres on kokkuhoiupoliitika poolaasta, siis hoidsin end vaos ja lahkusin selvehallist vaid 8 tokiga.

Tähistage täna kindlasti Kevade algust - tehke igast päevast pidupäev!


 

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena