esmaspäev, märts 12

Müts ja kevadetunne


Tali hakkab pisitasa mööda minema, mistõttu on vaja kiirelt veel kapist välja tuua meisterdused, mis valmisid 2011 aasta talveks. Pildile on siis sel korral püütud Kuunole kootud müts (ja mütsikandja ise ka). See on minu esimene peakate. Mustri mõtlesin ise välja :) Loomulikult on see nii üdini lihtne, et patenti ma sellele ei saaks, sest sellist ruudu kasutamist leiab maailmas oi-oi kui palju, kuid olin uhke, et ei pidanud kuskilt miskit maha viksima. Ja just selline see müts sai. Kuna ta on ilma voodrita ja ühekordne, siis kõige pakaselisemateks päevadeks ja otse tuulte tallermaal kandmiseks ta ei sobi, aga minu suvitaja kuulsusega kaasa käis sellega vahelduva eduga läbi talve. Seega tasus tegu end kuhjaga ära!

Ja kui veel kevadest rääkida, siis nädalavahetuse veetsime terves ulatuses Tallinnas. Reedel käisime rahvusooperis Estonia "Silva" operetti vaatamas. Tore on elada kultuurisündmustele nii lähedal, et tund enne etenduse algust otsustada, et jah, me läheme, vaadata internetist, kas pileteid veel on ja lihtsalt minna... Luksus! Koju minnes ei olnud kevadet kusagil - ilm oli küll niiske ja ei külmetanud, kuid lõõtsus tugev talvetuul. Laupäeva pühendasime kevadisele suurpuhastusele - kuigi aknataga ei olnud niivõrd kevadine, oli toas seda juba tunda ja kui õhtu lõpuks kõik asjad omad kohad leidnud olid ja kõik tekid-padjad klopitud - õhk klaar, siis oli selline tunne, et nüüd võib kevad tulla. Ning pühapäev oligi juba märksa kevadisem ning aega sai veedetud meelepäraste tegevustega puhtas ja mõnusas korteris. Täna panin juba veidi kevadisema mantligi selga, et nädalavahetuse tunnet kroonida ja ei kahetse, kuidagi rõõmsam, vabam ja kergem oli liikuda ;) Oh, millal saaks küll juba kingaga käima hakata?

Lambatalle fännidele uudiseid niipalju, et kuna ise ei jõudnud maale seekord, sain läbi muude kanalite teavet, et lambuke on küll palju kasvanud, kuid laudas veel üksi hakkama ei saa. Teiste seltsis viibib nii palju, kui keegi temaga karjas käib. Sotsialiseerumisraskused! Hoiame talle(-le) pöialt!

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena