teisipäev, august 19

Kohvidante

"Kohvidante"

Valminud on järjekorras neljas kott sõpruskond KM liikmele. (NB! KM sai 13.08 viieaastaseks!!!) Palju õnne sel korral nööpides. Abstraktne kujund võib samas tähendada kirju kohvitassi ja sellest väljavoolava kohvi asemel mõne tunnustatud brändi käekotti ja veel tuntuma kaubamärgi väikest musta kleiti sellest välja pudenemas ;) Kunst on vaataja silmades! Nööbid on mul meelel mõlkunud juba üle aasta. Kuna ma ei teadnud, kui kaua võtab nende ette ajamine, siis enne ei olnud söandanud, kui nüüd, kui mul oli võtta kalli õe näol lapsehoidja, et siis end asjasse jäägitult pühendada. Vahva kombineerimine oli.

Aga kui purjeriidest kott kõrvale heita ja tulla selle saanud päevakangelase juurde, siis on vaja pildi asemel tuhat sõna, et üldse midagi kirja saada. Temas on lihtsalt nii palju. Et anda aimu tema sõprusest: ühel päeval liigutas mind teadmine, et kui olime rutakalt oma pere telgi maale unustanud ja vajasime nädalavahetuseks peavarju, siis sõpruskonnast küsides reageeris tema kõige kiiremini (!) öeldes ise, et tal läks selle pärast nii palju aega vastamisega, et ta küsis oma sama nädalavahetuse seltskonna inimestelt, kas keegi võtaks tema oma telki, et ta isikliku telgi saaks meile välja laenutada!!!! Mul tuli liigutuspisar silma. Tõeline sõber, mis muud!

Sünnipäev Saaremaal oli väga mõnus. Ammu ei ole olnud stiilipidu ja superkangelased on piisavalt lai mõiste, et kogu kambas oli vaid üks kordus ja seegi õnneks vastassooline. Nädalavahetusest on meeles killud - ära usalda ühtegi arbuusi ja seemendaja Sass ja tühi nõmme liivatee tuletornini, milleni me kõik ei jõudnudki ja omaniku loal majja sisse murdmine ja lestade puhastamine ja kausisaun ja hea seltskond ja salajane hommikusöök Kuressaares. Täiuslik nädalavahetus!


0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena