laupäev, juuli 2

Maasikaaeg

Maasikad minu üle-eelmisel sügisel loodud peenral annavad mõnusat saaki. Ja siis ma veel ei teadnud, et ma nüüd neid igapäevaselt nopin ja oma lapsele suhu pistan. Ilmselt oli selle peenra loomise ajendiks kummaline sisetunne. Nagu ka 3 aastat tagasi Liisu sünni puhul istutatud ploomipuud maja nurka. Varsti võiks oodata neilt ka juba saaki. Nüüd on ümber maja muidki puid ja põõsaid ning eelmisel sügisel sai rajatud veel üks maasikapeenar, mille esimesed marjad samuti põske pistetud. Hetkel ootan põnevusega, kas pisipojal on maasikaallergia või mitte. No ei raatsinud ma pelgalt kellegi kolmanda ütluse peale, et maasikas on allergeen, jätta neid suuri punaseid marju ampsamata. Eks siis näe. Omad vitsad siis ju need, mis peksavad :D

Enne maasikaaega sai käidud terve perega jaanitulel. Sedakorda Toris. Vahva paik seal neil jõe kaldal, vaatega Tori Põrgule. Suur lõke, mis puistas kõik põlevate kuuseokastega üle. Ja suur hulk kohalikku- ja külalisrahvast. Tantsuks Selja bänd Seljanka ja esinejaid meilt ja mujalt. Meie väike tantsuneiu lasi ringi kui vurrkann ja oli üliõnnelik sellise öise ürituse üle. Talle ju ei meeldi magamine ja see oli üks väheseid öid aastas, kus magama ju ei aeta, vaid jäädakse siis, kui tõesti toss väljas.

Sündmuskoht
 Pidulised
Küsitud mänguväljakut ei olnud, kuid riietuskabiin ajas asja sama hästi ära

Ja uma ja hää jaanipäev õigel õhtul...

 Uus paik istumiseks
 Preilna poose
Juba kustub ent päike ikka paistab, PÄIKE jaanipäeval ?/!

Ja häid sõprugi nägi jaanide paiku. Vedamine ikka sel korral selle pika nädalavahetusega. Uus-Meremaa vein jaanikul hakkab uueks traditsiooniks kujunema.

Muus osas jagelen enda ja lastega ning kõigi toimetuste vahele püüan villapesu käivitada, optimeerida ja õppida omadest vigadest. Tüütu töö, ent loodan tulemuse seda väärt olevat. Sai viimasel sessioonil üht-teist uut teada, püüan nüüd rakendada ja omale parimat viisi välja töötada. Aega aga napib kuidagi. Õnneks väitis sama mu endine klassiõdegi, kel kodus kaks last. Hea, et reaalses elus on ka teistel ajakadu perekondlike tegemiste peale suur. Muidu vaatad ainult FB kauneid pilte töökatest ja tegusatest, kes kõikjal käivad ja kõike jõuavad. Pildid on vahel petlikud - illusoorsed. Nende taga võib peituda hoopis midagi muud ;)

 Siis kui lapsed magavad...
...olen ma tegus ja tubli ning meisterdan midagi oma kätega!
(sel korral pisilase villavatitekk)

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena