neljapäev, juuni 12

Liblika-kott

Nädalavahetus oli sel korral muidu kodusele perele sündmusterohke ja mõnusat tegutsemist täis. Laupäeval püüdsime sombust päeva ignoreerida ja kõik omad nädal aega edasi lükatud tubased tegevused päikselise kergusega ära teha. Sest õhtul ootas sünnipäevale minek. Ja see oli tõesti mõnus, sest peopaika saabudes säras õhtupäike juba kõrgel taevas ja õu oli kaetud pingiridade, toidutelgi, jooksvate laste, nautlevate külaliste ja kahe toreda päevakangelasega. Mmmmmmõnus! Rahvast oli tõesti palju, aga seega oli ka melu palju. Oli palju juua ja süüa. Oli suurel hulgal armsaid ja toredaid inimesi, isegi ootamatuid kohtumisi vanade tuttavatega. Ka kõige pisemad pidasid hästi vastu ja kõik said päeva nautida. 

Kingiks sai sõbranna suvise rannakoti, et oma pere rätikuid-liivaämbreid-palle ranna ja kodu vahel kandes ühtlaselt hästi ära mahutada. Kuna tegu on pikkade inimestega oli mul tegu välja mõelda, kui pikk peaks üleõla sang olema :) Demo ei ole näinud, seega loodan parimat. Sel korral siis aplikeerisin liblika. Lihtne, kuid praktiline - rannaliiv ei jää detailide vahele kinni. Dekoreeriva detailina katsin sanga pitsiga, kus reas lilled, mille poole liblikas sümboolselt lendlemas ongi.



Suurim südamesoojendaja peol oli tõdemus, et eelmised kotid on asjaette läinud ja kandsid omanikele vajalikke asju uhkusega!

Pühapäev algas pisipreili soovil varemgi kui argipäeviti ning seetõttu olime juba 11.00 valmis minema seirama Energia Avastuskeskust. Mulle sellised "katseta ja katsu ise" kohad väga meeldivad ning seegi koht on selline väikeste inimestega koos avastamise paik, kus pea-kõik atraktsioonid näpitavad. Paar kolm tundi kaovad seal kui mutiauku. Selle jooksul saab näha tähistaevast planetaariumis - see programm, millega kosmost tutvustati tundus hiiglamapõnev, kuid eestkõneleja oli veel kohmetu ja eksis liiast. Aeg annab arutust! Valgusetendus demonstreeris välgu tekkimist ja oli nii vali, et katsin piiga kõrvad. Tema õnneks ei ehmunud ja plaksutas käsigi, kui show lõppes. Aga muidu soovitaksin sinna veidi vanemate lastega, kui üheaastane, minna ;) siis saab atraktsioone "täie raha eest" nautida! Muidugi ei keela keegi lapsemeelsust ja uudishimu ilma pisilasteta endast välja lasta ja energia saladusi avastada.

Veel praegugi eelneva lummuses, ootamas uut, veelgi planeerituma tegevuskavaga nädalavahetust ja puhkusenädalat. Loodan mõned projektidki selle ajaga teoks teha!

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena