esmaspäev, juuni 8

Esmaspäev

Taas on esmaspäev. Nädal möödas. Tundub, et on olnud vähe vihmaseid ilmi. Tegelikult ei olnud neid üldse. Täna tuli väike sahmakas äikesevihma. Ajas lapse üles ja ehmatas teda - esimene äike jällekord, sest ega ta eelmist aastat mäleta ja võib olla on sama teema ka aasta pärast (?). Eelmisel nädalal oli kaks nii tuulist päeva, et rõdu ehituses arenguid pole. See eest on majal kaks uut akent ees ja ukse koht sisse lõigatud. Saab trepist üles alla patseerida ja ukseaugust sisse piiluda :)

Vahepeal on minu väikesel õel kooliaasta läbi saanud - puruviieline muidugi. Selline üllatus-küpsisetort ootas teda eelmisel kolmapäeval. Avastasin muusikakooli lõpetamiseks torti tehes, kui mõnus on katsetada martsipanimassiga. Siis klasuurisin terve tordi ja tegin viiulivõtme peale, aga unustasin pilti teha. Ma alles harjun selle blogimise viisiga, et isiklikum või nii (ikka tahan seostada kirjatükki vaid mõne näputööga, aga siis peaksin rohimise ja muruniitmise ka sinna hulka arvama ja kardan, et need pildid saaksid ajapikku igavaiks). Niisiis, martsipan on mu uus lemmik!


Tahtsin veel pajatada, kui vaimustatud olen ma õues pesu kuivatamisest.
1. kui kiiresti pesu tuule käes kuivab... imeline
2. milline "tuulelõhnaline" pesu on õues kuivatades... fantastiline
3. pesupulbri puru ei jää põrandale ja niiskus ei jää tuppa nelja seina vahele... uskumatu
Üks tõeline avastus. Kuna hetkel käib intensiivne potitreening, siis pükse kulub paarikaupa ja pesu saab pesta iga päev.

Ja muidugi need esimesed valmivad aiasaadused. Tõelise väega salat rohelisest sibulast ja redisest hapukoore ja väikese soolaga on hetkel mu vaieldamatu lemmik. Muidugi piparmündi ja melissi tee otse aiast... Juba sai köharohuks korjatud kuusevõrsed ja suhkru alla pandud, et tõbi ei saaks talvel kiusama tulla.

Rattaga on saanud läheduses ringi vurada ja vanu mängumaid taasavastatud. Hetkel on veel täielik vasikavaimustus peal. Pluss ülinummi avastus, et hommikuti on meil  aias jänesepoeg - veel ei ole ta pahandusi tegema hakanud, oleme saanud tema julget olekut ja imearmast olemust nautida. Aga kurjad keeled räägivad, et ühel hetkel hakkab ikka ka pahandust tegema. Laupäeval käisid sugulased külas ja tõid meile terve trobikonna taimi, sh kapsataimi, eks haavikuemandale need kindlasti meeldi.

Salapärane pakk UKst jõudis täna pärale. Liisule sünnipäevakingiks komplekt voolimismassi, vormide ja selle juurde kuuluva atribuutikaga - väga põnev. Rõõm oli kahekordne, kui vaatasin, kuidas mu tütar ja õde meisterdasid.

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena