pühapäev, detsember 18

Neljas advent

Nädala pärast on jõulud!

Seega kaunist neljandat pühapäeva enne perekeskseid pühi! Poed on saginat täis ja inimesed tormlevad ühest kauplusest teise, et täita kõigi kallite soovid ning enamgi veel.




Enne kõike muud olete te kõik kindlasti kärsitusest sinised, sest eelmine postitus lubas sellel udu-hägusel pildil olnud kingituse sisu avaldada. Asjaosalised on oma kingid juba kätte saanud, seega võin saladusloori kergitada minu eelmise nädala käelistelt tegemistelt.

Kõik algas nii:                                  Jätkus nii:





 
 
 
 
 
 Ühesõnaga, kuhjasin kapist välja oma käsitöökarbi, milles leidus igasugu nasvärki ja panin pea tööle. Idee pärines raamatupoes lehitsetud raamatust JÕULUD või JÕULUD KODUS (mõlemas oli palju häid mõttedi, täpselt ei mäleta, kummas kajastus just see). Kusjuures sel õhtul visati mind esimest korda poest heas mõttes välja. "Vabandage, me oleme suletud!" :D Lahkusin kiirelt midagi ostmata, kuid pea pungil ideid.

Välja kukkus ja KM plikadele jõulukingiks läksid need:

Valmistasin viis jõulutähte. Kasutasin selleks Tiimaris müügil olevat A4 viltpaberit (riiet... ma ei tea, mis selle materjali täpne nimetus on), paela, niiti, nõela, kääre ja pärleid. Iga neiu meie sõpruskonnast sai omale pimesi valida erineva ehte. Kasutamiseks siis kas kuusel, küünlajala ümber, kapinupul või kasvõi pluusinööbi küljes nagu nägin sel õhtu, kui kingid kätte jagasin, selle uut omanikku tegemas ;) !
 Ma usun kingituse väesse. Iga isetehtud asi annab sellesse pandud energia, mõtted ja tudned edasi selle uuele omanikule. Seetõttu loodan, et killuke minu jõulurõõmust on nüüd mööda Tallinnat laiali puistatud. Minule jäi nende tegemisest uus kogemus ja juuresolevad kaunid pildid, mis sel korral on ilma kõrvalise abita valminud! 
Soovin teilegi lennukaid kingiideid!









0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena