esmaspäev, mai 4

Nädal maal

Täna sai siis nädal ametlikku maaelu täis. Ikka elus :P Kõige ja kõigi kiuste. Juba paljude elamuste ja emotsioonide võrra rikkam - aga eks see ole alguse asi, et avastad, näed ja koged korraga paljut. Ja osalt on süüdi kevad. Linnulaul on kõrvulukustav. Rohi on kasvanud niitmisküpseks. Peenrad on juba umbrohused. Esimesed viljapuud hakkavad õitsema - loomulikult tuleb siis ka öökülm hurjutama. Tänasel ööl oli -3 kraadi ja pirnipuud said kotid pähe. Eks näis, kas sellest ka abi on. Ühesõnaga rõõmude kõrval on palju uusi muresid/kohustusi/tegutsemisvõimalusi (kuidas keegi sõnastada tahab) tekkimas.

Täna käisime Liisuga esimesel kohalikul kultuurisündmusel: Viljandi noorte ja laste teatri etendusel "Vembu ja Tembu", mis meile "koju kätte" tuli. "Koju kätte" maa mõistes on 17km kaugusele või siis 15min kaugusele autoga minnes :D Laps oli rahul. Mina lapsega ka. Vin-vin. Kohutusin saalis oma küla lasteaiakasvatajatega, kes olid ametis ka minu nooruses. Lapsi on nii palju, et isegi järjekord on kohalikus lasteaias. Nii tore kuulda!!!

Vahepeal sai peetud üks lambaralli ehk karjalaskepäev. See on igal aastal atraktsioon - kuidas reageerivad välisõhule ja rohelisele rohule uued talled. Kepsutamist, kisamist, tralli ja jooksmist jagus omajagu. Loomulikult vaatasime kõik seda ammuli sui nagu igal aastal ja kellelgi ei tulnud pähe filmida. Võtsin õhtul telefoni kaamera kätte ja kollitasin karvarulle enne põhku pugemist. Tulemus on siin. Pilt videvikust sinine ja telefon vana ja väsinud. Lambad ka väsinud juba, aga vide lõpu poole märkab tähelepanelik vaatleja paari hüplevat karvapalli - see on murdosa sellest, mis oli esimesel välja laskmise tunnil. Järgmisel aastal püüan paremini. P.S. - mul on tekkinud juba lemmik tall. Püüan teda ka ühel päeval pildile saada. 

Vihmasel päeval edendasin meie pere noorimate kunstitunnetust. Andsin 2 ja 12 aastasele näpuvärvid kätte. Tulemuseks oli midagi sellist.



Katsuekamber sai samuti sammu võrra valmimisele lähemale - on nüüd tuule- ja valgusekindel sealt, kust vaja. Tänase kargema õhu juures olevat juba tunda olnud välis- ja sisetemperatuuri erinevust - juhuu. Eile käisin seal unistamas ja mõttes mööblit nihutamas. Oleks neid ehituse nädalavahetusi rohkem ja tihedamalt.

0 pääses löögile:

Postita kommentaar

Toetab Blogger.

© 2011 KuuMar, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena